Camera de Comert Britanica Romana este prima organizatie condusa in mod direct de mediul de afaceri, care promoveaza comertul si investitiile bilaterale dintre Regatul Unit si Romania. Misiunea organizatiei este de a facilita si de a spori comertul intre aceste doua tari prin dialogul intre intreprinderi. Camera de Comert Britanica Romana joaca un rol important in crearea si sustinerea unui mediu orientat spre comert liber si investitii.

Provocare

Clientul isi dorea un portal in care atat oportunitatile de business cat si noutatile despre mediul de afaceri romanesc sa fie accesate cat mai rapid, simplu si usor, indiferent de dispozitivele utilizate de vizitator.

Design responsiv

Din acest motiv, un design responsiv care sa functioneze impecabil pe orice dispozitiv a devenit o necesitate pentru acest site. Fiind un site dedicat mediului de afaceri, design-ul trebuia sa fie simplu dar totodata autoritar. Astfel, am optat pentru un layout „clean”, cu un Homepage care sa scoata in evidenta ultimele informatii din mediul de afaceri romanesti, oportunitatile de business si evenimentele organizate de catre BRCC.

Dezvoltarea site-ului

Designerii si developerii nostri au lucrat impreuna la dezvoltarea unei platforme simple si logice, cu functionalitati responsive.

Avand in vedere natura proiectului, ne-am concentrat, in mod special, asupra experientei utilizatorului: meniu intuitiv, acces la informatii punctuale, incarcare optima a imaginilor si incarcare rapida a paginilor pe orice device.

Iti doresti propriul tau site de prezentare? Cere o cotatie de pret iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!