Dr. Vlad Gican este un medic specializat in chirurgie ortopedica, iar la cabinetul sau de consultati acesta poate oferi urmatoarele servicii: chirurgie artroscopica, terapii regenerative, ligamentoplastia genunchiului, recuperare medicala, chirurgia umarului, infiltratii, gonartroza si multe altele.

Provocare

Fiind un site cu o tema medicala , acesta avea nevoie de un layout „clean”, care sa inspire autoritate si profesionalism. De asemenea, pagina de pornire trebuia sa contina informatii esentiale despre experienta si abilitatile specialistului, dar si o descriere clara a serviciilor oferite. In ceea ce priveste designul, acesta trebuia sa placa ochiului si sa inspire seriozitate in acelasi timp.

Dezvoltarea site-ului

Fiind un site de prezentare, am decis sa-l construim utilizand CMS-ul Wordpress. Acest lucru ne-a asigurat o flexibilitate sporita si ne-a dat posibilitatea de a adauga multiple module si plugin-uri, care sa imbunatateasca modul de functionare al platformei dar si viteza de incarcare a acesteia. In acelasi timp, am creat si o sectiune speciala, in care vizitatorii isi pot face o programare online la cabinetul doctorului.

Design responsiv

Avand in vedere ca aproape jumatate dintre vizitatori utilizeaza un dispozitiv mobil pentru navigarea pe internet, implementarea unui design responsiv era o necesitate. Astfel, am dispus o organizare diferita a site-ului, in casete (griduri) fluide, care gliseaza unele in raport cu celelalte in functie de rezolutia ecranului de pe care este accesat, elemente cu dimensiuni versatile, imagini flexibile, site-ul avand totodata capacitatea de a recunoaste dimensiunile dispozitivului si de a alege versiunea optima de afisare, pentru o experienta superioara de navigare.

Iti doresti propriul site de prezentare? Contacteaza-ne si solicita o cotatie de pret!