Lutu & Asociatii este un cabinet de avocatura, care ofera o gama larga de servicii juridice si consultanta fiscala. Echipa are o experienta vasta in solutionarea majoritatii problemelor de drept, printre care: litigii si arbitraj, insolventa, drept comercial, fuziuni, drept financiar sau drept fiscal.

Provocarea

Fiind o firma de avocatura, Lutu&Asociatii avea nevoie de un site care sa inspire incredere, profesionalism si care sa puna in valoare cat mai bine serviciile oferite. De asemenea, si serviciul de consultatie gratuita trebuia scos in evidenta, insa intr-un mod cat mai neagresiv.

Dezvoltarea site-ului

Pornind de la premisele de mai sus, echipa noastra a decis sa construiasca o pagina de pornire complexa, care sa contina toate serviciile oferite de acest cabinet, datele de contact si alte informatii suplimentare de care un vizitator ar putea avea nevoie.

In ceea ce priveste serviciul de consultatii gratuite, am optat pentru construirea unui buton galben, situat in dreapta paginii.

Design responsiv

Ca la majoritatea site-urilor pe care le dezoltam, si la acesta am pus mare accent pe designul responsiv. Astfel, elementele de design si modul de clasificare a serviciilor au fost concepute pentru a asigura o navigare placuta pentru utilizatori si pentru a le asigura o informare facila cu privire la serviciile oferite de Lutu & Asociatii.

Iti doresti propriul site de prezentare? Contacteaza-ne chiar acum si solicita o cotatie de pret!