BCR LEASING IFN S.A., companie membra a Grupului Banca Comerciala Romana, ofera servicii de leasing financiar intern pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata. Compania detine o larga retea nationala de servicii de leasing si un portofoliu important de clienti, din toate sectoarele de activitate.

Provocarea

Tocmai pentru a putea comunica eficient cu clientii, BCR Leasing avea nevoie de o vizibilitate sporita si de accesibilitate in mediul online. Echipa noastra de developeri si designeri a trebuit sa construiasca un website care sa reflecte profesionalismul BCR si totodata sa capteze atentia vizitatorilor.

Realizarea site-ului

Avansand la etapa de executie, am creat un website nou, in WordPress, cu o structura personalizata. Acesta, prin functionalitatile integrate, ii permite clientului sa vizualizeze in detaliu toate ofertele de leasing, sa isi calculeze valoarea ratelor si sa fie la curent cu cele mai noi promotii.

Securitatea

Securizarea temei si prevenirea infectiilor malware au fost o prioritate pentru noi, inca de la inceperea proiectului. Prin tool-urile si modulele Wordpress instalate, am reusit sa-i livram clientului o platforma sigura, rapida, user-friendly si responsiva.

Iti doresti un site de prezentare realizat intr-un mod profesionist? Cere chiar acum o cotatie de pret, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!