Théa este o companie farmaceutica independenta specializata in cercetarea, dezvoltarea si comercializarea produselor de ingrijire a ochilor. Théa a fost infiintata acum douazeci de ani si a jucat un rol important in ultimele progrese farmacologice. Astazi, este principalul grup independent de ingrijire a ochilor din Europa.

Provocarea

Fiind o companie farmaceutica, Thea Laboratoires, avea nevoie de un design extrem de atragator, care sa-i scoata in evidenta produsele si ofertele speciale dar si profesionalismul serviciilor oferite. O companie de anvergura Thea avea pretentii ridicate cu privire la calitatea site-ului, iar echipa noastra a realizat un produs care sa se ridice la asteptarile tuturor.

Dezvoltarea site-ului

Inca din stadiul de planificare a proiectului am convenit impreuna cu clientul ca platforma Thea sa aiba un layout si o interfata cat se poate de simpla, curata si logica. Scopul nostru era de a pune la dispozitia vizitatorilor suficient spatiu pentru ca acestia sa se simta comfortabil si sa exploreze galeria de produse, de altfel extrem de atractive vizual.

Design responsiv

Intr-o lume in care telefonul mobil este indispensabil, cresterea vizibilitatii in online, prin intermediul designului responsiv. Designerii si developerii nostri s-au ocupat pe parcursul proiectului de inserarea unor elemente de responsive design, pentru a asigura o experienta de navigare placuta pentru utilizatori.

Iti doresti propriul magazin online? Contacteaza-ne si solicita o cotatie de pret!