Impreuna alergam pentru cei care nu pot

logo

Te-ai gandit de multe ori sa ajuti pe cineva insa nu ai stiut cum? Ai vrut vreodata sa participi la un maraton si nu ai avut curaj?

Compania Play Solutions te sustine sa ajuti ! Participa impreuna cu noi la Maratonul Wings for Life WORLD RUN!

Wings for life WORLD RUN este un maraton special care are ca scop strangerea de fonduri pentru cercetare a leziunilor maduvei spinarii.  Ideea maratonului este SA ALERGAM PENTRU CEI CARE NU POT. Este un eveniment international care se desfasoara concomitent in toate cele 35 de tari participante pe data de 3 mai 2015 la ora 10 AM UTC, ora 14:00 ora Romaniei. Moi jos un link de prezentare de anul trecut:

Este de retinut faptul ca acest maraton nu are Finish, linia de finish „alearga” in spre tine ceea ce inseamna ca fiecare alearga/merge atat cat poate. Vor fi si persoane in scaun cu rotile care vor „alerga” alaturi de noi deci pentru cei care aveti in cap ca nu sunteti pregatiti fizic pentru astfel de cursa va anunt ca este de ajuns sa mergeti nu trebuie sa alergati.

De asemena, partea interesanta a maratonului este ca poti face parte din echipa unui ambasador Wings for Life WORLD RUN. Astfel, „va fac cunostinta” cu George Balta, fost sportiv de performanta care a avut parte de un accident grav in timpul unui meci de rugby. Este un om cu o experienta de viata impresionanta de la care avem multe de invatat. Mereu cu zambetul pe buze, George si-a propus sa alerge alaturi de noi la maraton cel putin 8 km asa ca va trebui sa tinem pasul cu el.

Urmareste acest link pentru a citi informatii despre acest eveniment pe pagina oficiala Wings for life WORLD RUN

Pentru cei interesati sa participe, Play Solutions va sponsoriza participarea cu un numar de 15 locuri (au mai ramas 4 locuri sponsorizate). Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de mai jos, urmand ca noi sa va contactam