Play Solutions sustine tinerii antreprenori

young-entrepreneurs

Play Solutions sustine tinerii antreprenori

Play Solutions este partener in programul de antreprenoriat si mentorat derulat de JCI Bucuresti, JCI Tineri Antreprenori. Programul Tineri Antreprenori este o scoala de antreprenoriat pentru cei aflati la inceput de drum, un accelerator de afaceri pentru cei nou lansati si chiar mai mult – un program de mentorat.
La acest program s-au inscris cei care sunt in prima faza a dezvoltarii afacerii – ideea este conturata, firma este infiintata si activitatea demarata – dar si daca au avut doar ideea/produsul/competenta in livrarea serviciului si doresc sa intre in antreprenoriat in urmatoarele 6 luni.
Despre JCI Bucuresti
JCI Bucuresti isi propune sa formeze cea mai importanta comunitate de tineri lideri, intreprinzatori si manageri din Romania, sa promoveze spiritul antreprenorial in randul tinerilor si sa influenteze pozitiv politicile publice.
Profilul membrilor JCI Bucuresti – tineri intreprinzatori, tineri cu profesii liberale, manageri in companii private si in administratia publica, cadre didactice, lideri ai altor organizatii neguvernamentale etc.
JCI Bucuresti ofera membrilor sai oportunitati de dezvoltare in cele 4 domenii majore de actiune:
– dezvoltare personala & leadership
– afaceri & antreprenoriat
– dezvoltare comunitara
– internationalism