360-furniture-top-proiecte

360 Furniture este o companie specializata in comercializarea de mobilier pentru casa si birou. Gama de produse de mobilier oferita clientilor cuprinde: sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii si tineret, bucatarii, grupe de colt, mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere), mobilier tapitat: canapele, fotolii si saltele.

Provocarea

Numarul mare de produse listate pe site ne-a determinat sa concepem un site aerisit, care sa poata cuprinde intreaga gama de mobilier si totodata sa permita vizitatorilor sa se concentreze asupra produselor. Am vrut, practic, sa eliminam orice alt element de design care le-ar fi distras atentia inutil de la produsele propriu-zise.

Dezvoltarea site-ului

O gama larga de produse complica, de regula, organizarea unui magazin online. Totusi, noi am organizat toate produsele pe categorii si subcategorii din admin panel. Pe scurt, am facut ca orice cautare in site, actiune de navigare si plasare de comenzi sa fie o experienta perfect naturala.

360-furniture-middle-proiect

User experience

Pentru ca user-experience-ul influenteaza in mod direct conversiile inregistrate pe un site, acesta trebuia sa fie pur si simplu impecabil. Astfel, am combinat un design atragator cu o structura bine organizata, pentru a asigura o navigare placuta si o vizita cat mai lunga pe site.