orient-bazar-top_proiect

Cu o vechime de peste 5 ani de zile pe piata autohtona SC ORIENT BAZAR SRL este o societate romaneasca cu capital privat integral romanesc, ce a reusit in aceasta perioada sa isi extinda activitatea an de an, ajungand ca in prezent sa deserveasca clientii din mai multe sectoare ale Bucurestiului precum si pe cei aflati in Municipiul Giurgiu.

Provocarea

Deoarece Orient Bazar este un magazin online cu produse specifice (alune, seminte, fructe confiate, etc.) si designul site-ului trebuia sa fie deosebit si sa ii atraga pe vizitatori. Produsele trebuiau grupate corespunzator in categorii, iar pozitionarea lor trebuia sa fie suficient de aerisita, astfel incat sa poate fi observate usor de catre client.

Dezvoltarea site-ului

Am optat pentru programare in OpenCart, platforma cu care am creat si template-ul magazinului, intr-un format interactiv, personalizat si intuitiv. Ca si in celelalte proiecte, echipa noastra de developeri a acordat o atentie sporita masurilor de securitate, prin instalarea de pluginuri specifice.

orient-bazar-middle_proiect_small

Design responsiv

Inca de la inceputul proiectului, clientul si-a exprimat dorinta ca viitorul site sa aiba un design responsiv. Iar noi ne-am conformat. Designerii si developerii nostri s-au ocupat pe parcursul proiectului de inserarea unor elemente de responsive design, pentru a asigura o experienta de navigare placuta pentru utilizatori.