top-watch-top-proiecte

TopWatch.ro comercializeaza peste 5000 de ceasuri certificate original, prin intermediul magazinului online www.topwatch.ro, inca din anul 2013. Fiecare produs cumparat vine insotit de un certificat de garantie si de un certificat de autenticitate. TopWatch.ro este, fara dar si poate, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata retail-ului online de ceasuri.

Provocarea

Un magazin online de anvergura Top Watch avea nevoie de un design pe masura; iar noi ne-am conformat. Strategia noastra de branding a vizat toate aspectele identitatii companiei, de la design web pana la User Experience.

Platforma magazinului Top Watch este una intuitiva, astfel incat toate produsele sa fie cat mai usor de gasit de catre client, in functie de preferintele acestuia.

Dezvoltarea site-ului

Site-ul Top Watch a fost dezvoltat in Open Cart, prilej cu care am implementat functii personalizate, conform cerintelor clientului. Pentru partea de proiecte am dezvoltat un modul Open Cart personalizat, care sa imbunatateasca modul in care produsele sunt afisate in pagina.

top-watch-middle-proiect

Optimizare SEO

Optimizarea SEO este cruciala pentru orice magazin online, iar cand am inceput sa lucram la acest proiect stiam ca aceasta trebuie sa fie una dintre prioritati. Astfel, ne-am concentrat pe asigurarea unei navigari intuitive, pe integrarea de butoane Social Media, pe optimizarea paginilor de produs pentru dispozitivele mobile si am imbunatatit viteza de incarcare a site-ului.