z-performance-top_proiect

Z-Performance este un distribuitor specializat de jante si accesorii auto premium, care se remarca prin profesionalism si prin oferta unica. Acest magazin online pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse, potrivite pentru orice buget si pentru orice preferinte.

Provocarea

Clientul nostru si-a dorit o prezenta puternica in mediul online, asa ca atat designul cat si functionalitatea site-ului trebuiau sa fie in deplina armonie. Fiind un site de produse premium, si designul trebuia sa fie unul pe masura. Astfel am optat pentru un design de tip „Carousel”, cu elemente grafice de inalta calitate si cu categorii de produse bine structurate.

Construirea site-ului

Partea de user experience se anunta extrem de complexa de la bun inceput, astfel ca am impartit-o pe mai multe etape. De la crearea de conturi si navigarea in site pana la sistemul de comanda si check out, ne-am dorit ca totul sa fie impecabil, intuitiv si cat mai natural. Am lasat utilizatorilor spatiu si timp pentru a explora site-ul, a trece de la o categorie la alta si a face asocieri de produse.

z-performance-middle_proiect

Design responsiv

Avand in vedere ca tot mai multe persoane isi fac cumparaturile de pe un dispozitiv mobil, asigurarea unui design responsiv a fost una din prioritatile noastre. Astfel, elementele de design si modul de clasificare a produselor au fost concepute pentru a asigura o navigare placuta pentru utilizatori si pentru a-i determina sa exploreze galeria de produse.