catmusic-online-top_proiect

Cat Music este una dintre cele mai importante case de discuri din Romania, ce are in portofoliu artisti de succes precum Cabron, Crbl, Andreea Banica, Delia, DJ Sava, Elena Gheorghe, Feli, Florin Ristei, Jo, Ilinca Bacila, George, Jukebox, Kamelia, Lidia Buble, Mandinga, Monoir, Nadir, Noaptea Tarziu, Oana Radu, Olga Verbitchi, Ruby, Smiley, Voltaj si What’s Up. De-a lungul timpului, din portofoliul Cat Music au mai facut parte trupe fenomen care au scris istorie, precum Andre, BUG Mafia, La Familia, O-Zone, N&D, Class, Ro-Mania si Valahia.

Provocarea

Cat Music este un site special, care a presupus dezvoltarea unei platforme intuitive si user-friendly. Cand am construit site-ul, provocarea a fost construirea unei platforme suficient de atragatoare incat sa se ridice la inaltimea brandului Cat Music. Si am reusit!

Optimizare pentru dispozitivele mobile

Site-ul Cat Music este responsiv, pentru ca utilizatorul sa il poata accesa oricand de pe dispozitivele mobile. In ceea ce priveste design-ul, s-a urmarit crearea unui layout cat mai clean, in tendinte, cu o paleta de culori si un stil in conformitate cu domeniul de activitate al companiei.

catmusic-middle-proiect

Securitate

Chiar daca WordPress este cel mai indicat CMS pentru un site de prezentare, aceasta are anumite vulnerabilitati. De aceea, am lucrat la fel de intens si pe partea de securitate a temei. Pe langa implementarea unor masuri de preventie a infectiilor malware, am oferit solutii complexe de securitate a temei, dar si consultanta in alegerea unui pachet de hosting potrivit.