APRIL Romania (fosta Coris Romania), membra a grupului international APRIL, ofera societatilor de asigurari servicii de asistenta a asiguratilor in cazul producerii unui eveniment asigurat, iar in calitate de broker ofera tuturor celor interesati produse performante de asigurare.

Aplicatia dezvoltata de echipa noastra pentru APRIL a permis o colaborare mult mai eficienta cu persoanele asigurate si a creat un cadru mai sigur de gestionare a datelor acestora.

Provocarea

Aplicatia de gestionare a asiguratilor trebuia sa centralizeze in mod automat toate datele personale ale asiguratilor si sa ofere informatii relevante despre situatia fiecarei persoane asigurate. Fiind vorba despre contracte in valoare totala de milioane de lei, baza de date trebuia sa functioneze impecabil, iar toate informatiile trebuiau afisate intr-un mod corect, fara erori.

dts-middle_proiect_small

Dezvoltarea aplicatiei

Pentru dezvoltarea acestei aplicatii am utilizat limbajul de programare Php 7, framework-ul Laravel, managerul de librarii Composer si Artisan. Pentru stocarea informatiilor si constituirea bazei de date am folosit serverul MySQL.

Automatizarea intregului proces de centralizare a datelor a fost o alta provocare pentru echipa noastra, insa am reusit sa cream un produs profesional, exact si extrem de util pentru client.

Interfata grafica

Pe langa tehnologia foarte complexa de Backend a acestei aplicatiei, ne-am concentrat eforturile si pe partea de Front End. Astfel, am reusit sa concepem o interfata grafica extrem de atragatoare, user-friendly si foarte usor de accesat, atat de catre asiguratori cat si despre vizitatori.