APRIL România (fosta Coris România), membră a grupului internațional APRIL, oferă societăților de asigurări servicii de asistență a asiguraților în cazul producerii unui eveniment asigurat, iar în calitate de broker oferă tuturor celor interesați produse performante de asigurare.

Aplicația dezvoltată de echipa noastră pentru APRIL a permis o colaborare mult mai eficientă cu persoanele asigurate și a creat un cadru mai sigur de gestionare a datelor acestora.

Provocarea

Aplicația de gestionare a asiguraților trebuia să centralizeze în mod automat toate datele personale ale asiguraților și să ofere informații relevante despre situația fiecărei persoane asigurate. Fiind vorba despre contracte în valoare totală de milioane de lei, baza de date trebuia să funcționeze impecabil, iar toate informațiile trebuiau afișate într-un mod corect, fără erori.

april-middle_proiect_small-2

Dezvoltarea aplicației

Pentru dezvoltarea acestei aplicații am utilizat limbajul de programare Php 7, framework-ul Laravel, managerul de librării Composer și Artisan. Pentru stocarea informațiilor și constituirea bazei de date am folosit serverul MySQL.

Automatizarea întregului proces de centralizare a datelor a fost o altă provocare pentru echipa noastră, însă am reușit să creăm un produs profesional, exact și extrem de util pentru client.

Interfața grafica

Pe lângă tehnologia foarte complexă de Backend a acestei aplicației, ne-am concentrat eforturile și pe partea de Front End. Astfel, am reușit să concepem o interfață grafică extrem de atrăgătoare, user-friendly și foarte ușor de accesat, atât de către asiguratori cât și despre vizitatori.