psyperiu-top-proiect

Când Fabian ne-a contact în privința proiectului Psyperiu, am primit o provocare atât în crearea unei identități vizuale (puternică ca impact) cât și implementarea customizată a site-ului.

Partea de branding a inclus realizarea unui logo, o semnatură personalizată și manualul de identitate. Echipa Play a pus la dispoziția clientului un set de 3 propuneri de logo, împreună cu direcția grafică a site-ului.

psyperiu-brandingt

Pentru implementarea web am folosit o tehnologie modernă, adecvată timpurilor noaste, ne-am focalizat pe o afișare corectă în toate mediile online: telefon, tabletă, laptop sau desktop.

Proiectul este găzduit de către server-ele PlaySolutions, clientul a ales un pachet Silver, pentru o deschidere reapidă de pe orice device sau rețea.

Site-ul este dezvoltat de către Echipa Play pe platforma WordPress și customizat ulterior (urmărind cu atenție specificațiile primite de la client) cu ajutorul Elementor.

psyperiu-proiect-small

Pagina principală transmite mesajul clientui prin simplitate cromatică, dar in același timp ocupa atentia acestuia prin elementele active in mișcare. Site-ul este structurat pe serviciile perezentate de client, acestea fiin ușor de accesat din meniul principal.

Funcționalități

  • Implementare modul Multi Language – permite schimbarea sincronizată pe pagina între limba Română (RO) si Engleză (EN);
  • Implementare modul GDPR Play Solutions – modul obligatoriu pentru gestionarea tuturor măsurilor de protecție a datelor cu caracter personal, astfel încât platforma să funcționeze în conformitate cu noile cerințe ale UE;
  • Integrare cu pagini standard: Termeni și condiții / Politica de confidențialitate;

Testimoniale Client:

"O pagină web este esențială pentru a valida existența unui business, iar cand aceasta este făcută de profesioniști, reprezintă o adevărată carte de vizită. Echipa PlaySolutions a lucrat cu profesionalism și ne-a ajutat să transpunem ideile noastre într-o identitate vizuală reprezentativă pentru ceea ce ne-am propus.

Serviciile complete pe care le oferă reprezintă un mare plus, pentru că poți obține cam tot ce ai nevoie din același loc, fără a căuta mai multe surse sau furnizori. Cu răbdare și pricepere, cei de la Play Solutions au comunicat cu noi pentru a ne înțelege viziunea și nevoile, apoi împreună am retușat produsul brut, până am obținut varianta dorită."