andra-online-top_proiect

Pe blog-ul AndraOnline vei afla noutati despre stilul de viata al indragitei artiste si vei gasi informatii utile din domeniile pe care o intereseaza cel mai mult: frumusete, moda, parenting, calatorii si multe altele.

Tehnologii folosite

Pentru dezvoltarea acestui site de prezentare am utilizat urmatoarele tehnologii: HTML, CSS, PHP, jQuery si MySQL. Aceasta pagina web ruleaza pe platforma WordPress si este optimizata pentru motoarele de cautare printr-o tehnologie inovatoare. Pentru securitatea site-ului, am instalat un plug-in excelent, care impiedica orice bresa de securitate.

Care au fost serviciile oferite

Echipa noastra a realizat in totalitate design-ul grafic al site-ului, dezvoltarea sa cu tehnologiile prezentate mai sus si a asigurat functionarea corecta a platformei prin planificare si testare. De asemenea, am facilitat si functionarea optima a site-ului prin instalarea de tool-uri care sa asigure o viteza de incarcare rapida a site-ului si o experienta de navigare placuta pentru utilizator.

andra-online-middle_proiect_small

Optimizare pentru dispozitivele mobile

Blogul AndraOnline a fost optimizat pentru a functiona fara probleme pe orice dispozitiv static sau mobil, folosindu-ne de tehnologii inovatoare testate de catre echipa noastra. Toate acestea, pentru a asigura compatibilitatea site-ului cu orice dispozitiv. Viziteaza site-ul AndraOnline pentru mai multe detalii despre aspectul si modul de functionare a acestuia sau solicita o cotatie de pret pentru a discuta despre construirea propriului site.