lutu--top-proiect

Lutu & Asociatii este un cabinet de avocatura, care ofera o gama larga de servicii juridice si consultanta fiscala. Echipa are o experienta vasta in solutionarea majoritatii problemelor de drept, printre care: litigii si arbitraj, insolventa, drept comercial, fuziuni, drept financiar sau drept fiscal.

Provocarea

Fiind o firma de avocatura, Lutu&Asociatii avea nevoie de un site care sa inspire incredere, profesionalism si care sa puna in valoare cat mai bine serviciile oferite. In ceea ce priveste interfata grafica, am inteles ca site-ul are nevoie de un design modern, dinamic si atractiv, pe o structura responsive si user-friendly.

Pornind de la premisele de mai sus, echipa noastra a decis sa construiasca o pagina de pornire complexa, care sa contina toate serviciile oferite de acest cabinet, datele de contact si alte informatii suplimentare de care un vizitator ar putea avea nevoie.

Paleta de culori aleasa pentru site-ul Lutu & Asociatii reuseste cu succes sa sublinieze zonele de maxim interes ale site-ului, fara sa oboseasca sau sa devina deranjanta.

lutu-middle-proiect

Design responsiv

Ca la majoritatea site-urilor pe care le dezoltam, si la acesta am pus mare accent pe designul responsiv. Astfel, elementele de design si modul de clasificare a serviciilor au fost concepute pentru a asigura o navigare placuta pentru utilizatori si pentru a le asigura o informare facila cu privire la serviciile oferite de Lutu & Asociatii.