Daca doriti să stiti cum sa folositi tehnologia informatiei pentru a imbunatati activitatile afacerii dumneavoastra, sunteti in locul potrivit.

Oferim consultanta privind tehnologia informatiei, bazandu-ne pe experienta noastra din trecut (cateva experiente relevante puteti gasi citind o scurta descriere a activitatilor profesionale ale lui Nicu PLAI), pentru a va oferi solutii adecvate nevoilor dumneavoastra. De asemenea, putem analiza, proiecta si implementa solutiile IT de care aveti nevoie.

Viziunea noastra asupra acestor servicii este: “Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este sa te pui in starea de a le face.” Constantin Brancusi

Cateva dintre cele mai importante domenii in care oferim solutii:

  • Aplicatii (ERP, CRM) personalizate – bazat pe tipologia firmei, nevoilor si bugetului, putem analiza, proiecta și implementa solutii folosind tehnologii adecvate, cum ar fi: Microsoft ASP.NET, Microsoft SQL Server, Oracle, PHP, etc. Am lucrat cu aplicatii mici, dar si cu aplicatii foarte mari, cu baze de date de la megabytes la terrabytes.
  • Business Intelligence – foloseste inteligenta afacerii tale pentru a optimiza afacerea. Cu ajutorul informatiilor furnizate de solutiile IT, puteti lua deciziile potrivite, asa ca va rugam, lasati-ne sa va aratam cum sa faceti asta. Aceste cuvinte descriu cel mai bine ce este Business Intelligence: “Inteligenta trebuie sa dea viata actiunii, fara ea actiunea e zadarnica. Dar fara actiune, ce stearpa e inteligenta!” Roger Martin du Gard
  • Website si servicii online (magazin-model.ro) – in functie de nevoile dumneavoastra puteti alege intre site de prezentare sau magazin online. Pe langa optimizarea pentru motoarele de cautare, oferim sfaturi pentru campanii de promovare pe Internet. Pentru mai multe detalii despre acest domeniu, va rugam sa accesati linkul magazin model.
  • Optimizare Baze de Date – cu timpul, bazele de date devin din ce in ce mai mari, iar in cele mai multe cazuri spatiul alocat este depasit, ducand la eficienta si performante scazute. In acest caz mentenanta este obligatorie.  In plus, se poate implementa un plan de mentenanta. Oferim si astfel de servicii.