Identitate vizuală

Iti asiguram un concept grafic unicat, in pas cu cele mai noi trenduri din domeniu. Cu aceasta caracteristica iti vei creste autoritatea brandului si vei fi mult mai apreciat de clientii si partenerii tai. In acest pachet sunt incluse:

Logo

Iti construim un logo unic, care iti va asigura un brand memorabil si care ii va determina pe clienti sa acorde o mai mare incredere afacerii tale. Cu un logo elegant, simplu si autentic, pe care il poti folosi pe absolut toate materialele tale promotionale, afacerea ta va capata identitatea vizuala pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna.

Template carte de vizita

Pentru a fi sigur ca afacerea ta denota profesionalism si creativitate, ai nevoie de o carte de vizita pe masura. Pachetul nostru de identitate vizuala include si un template pentru carti de vizita, pe care il realizam dupa o discutie cu tine. Template-ul cartii de vizita va fi unic in design si te va ajuta sa creezi o prima impresie pozitiva clientilor si partenerilor tai.

Template documente Word

O factura, o notificare trimisa clientilor sau chiar un contract iti pot creste autoritatea brandului. Marile companii folosesc mereu documentele oficiale pentru a-si promova si mai mult brandul, iar acum poti face si tu acelasi lucru. Cu template-ul personalizat pentru documentele Word, iti poti pune logo-ul in valoare si poti oferi o identitate unica fiecarui contract, facturi sau notificari pe care o emiti.

Materiale grafice pentru retelele sociale (Facebook, Instagram, LinkedIn)

Facebook
Instagram
LinkedIn

O prezenta puternica pe retelele sociale este necesara pentru a-ti creste autoritatea brandului. Totusi, pentru a-ti asigura o crestere consistenta a afacerii, vei avea nevoie de materiale grafice unice, realizate intr-un mod profesionist. Cu serviciul nostru de materiale grafice pentru retelele sociale te ajutam sa-ti creezi o poze de profil si fotografii de coperta originale, mulate pe profilul afacerii tale.