01.

Custom Development

Suntem pregătiți să ne adaptăm nevoilor tale și să dezvoltăm o gamă variată de aplicații web personalizate, care să-ți pună afacerea cât mai bine în valoare.

Știm ce avem de făcut pentru ca web site-ul tău să arate bine in online

Orice agentie digitala are cateva solutii de dezvoltare web, insa pentru a excela, trebuie sa lase aceasta parte pe seama specialistilor. Prin pachetul nostru de Custom Development, ai acces la servicii profesionale si ai mai mult timp la dispozitie pentru a-ti creste afacerea.

Cum funcționează

icon-custom-code

Site-urile de tip Custom Code

Tu ne furnizezi design-ul, iar dezvoltatorii nostri vor realiza un site pe deplin functional, bazat pe cerintele tale, utilizand framework-urile Foundation sau Bootstrap.

icon-plata-per-proiect

Plata per
proiect

Acum poti fi sigur ca fiecare proiect pe care il demarezi este profitabil, deoarece vei primi o cotatie de pret fix, inainte de a trimite la randul tau cotatia clientului.

icon-responsive

Orice
design

Putem lucra cu orice fisier de design ca input (PSD, Sketch, Illustrator, Adobe XD, ...), sau sa convertim un site deja existent.

Desfașurarea procesului de Custom Development

IATA CUM VA ARATA PROCESUL DE CUSTOM DEVELOPMENT ODATA CE INCEPEM COLABORAREA:

icon-colectare-materiale
2.1 Colectam materialele si decidem impreuna cum va arata site-ul tau

Fiecare proiect incepe cu colectarea materialelor pentru dezvoltarea site-ului din design si discutii cu privire la functionalitatile site-ului.

 

In mod ideal, dorim sa primim:

a) fisiere Photoshop layered (sau Sketch, Illustrator, XD, Webflow, ...);

b) instructiuni detaliate privind functionalitatea si elemente de tipul UI / UX;

c) orice alte preferinte legate de cum sa fie construite site-ul tau;

icon-cotatie-pret
2.2 Îți oferim o cotație de preț

Inainte de a incepe dezvoltarea, iti vom oferi o cotatie de pret fixa ​​pentru proiect, pe baza fisierelor de proiectare si a specificatiilor. Dupa acceptarea ofertei, un dezvoltator cu experienta va incepe sa codeze site-ul personalizat pe care ti-l doresti.

icon-construire-site
2.3 Îți construim site-ul

Site-ul este codat in functie de materialele si specificatiile furnizate. Dupa doua runde de feedback cu un specialist in domeniul calitatii interne, care include testarea site-ului web pe mai multe dispozitive mobile si browsere, site-ul este trimis spre examinare.

icon-livrare-site
2.4 Îți livram site-ul

Dupa asigurarea interna a calitatii, account managerul va lua legatura cu tine, pentru a organiza o runda finala de feedback. Cand feedback-ul este finalizat, transferam toate fisierele asociate site-ului catre o locatie aleasa de tine.

Desfașurarea procesului de Custom Development

IATA CUM VA ARATA PROCESUL DE CUSTOM DEVELOPMENT ODATA CE INCEPEM COLABORAREA:

experienta-partenerului

Experiența partenerului

Fiecare agentie este diferita. Ne vom familiariza cu preferintele tale, pentru a ne asigura ca fiecare proiect pe care il realizam se va ridica la standardele tale. In acest fel iti poti pune cu mandrie eticheta pe toate site-urile pe care le construim pentru tine.

asigurarea-calitatii

Asigurarea calității

Dispunem de specialisti in asigurarea calitatii care verifica fiecare site web pe care il realizam, inainte de a ti-l trimite pentru review.

managemen-de-proiect

Management de proiect

De indata ce incepi colaborarea cu noi, iti vom pune la dispozitie un manager de proiect, care va comunica cu tine despre toate proiectele. In cadrul biroului nostru, project managerii supravegheaza si gestioneaza progresul proiectelor tale.

fixarea-bug-urilor

Fixarea bug-urilor

Dezvoltam toate site-urile cu o atentie deosebita la detalii. In plus fata de verificarea calitatii tuturor proiectelor, garantam si oferirea a 90 de zile de fixare gratuita a erorilor.

Alternative pentru un volum mai mare de muncă

Daca ai mai multe proiecte si preferi o comunicare directa cu persoanele implicate in realizarea lor, ai posibilitatea de a angaja dezvoltatorii nostri ca membrii remote ai echipei tale.

 

Angajeaza un developer

Beneficiaza de flexibilitatea unui freelancer si stabilitatea unei agentii prin angajarea unuia dintre developerii nostri, ca membru al echipei remote.

 

Este un developer remote potrivit pentru afacerea ta?

Agentiile cu un volum mare de proiecte pot utiliza in mod eficient dezvoltatorii cu norma intreaga pentru a-si finaliza toate proiectele, in loc sa lucreze cu noi in sistemul de plata-per-proiect.

Atunci cand angajezi un dezvoltator de la firma noastra, beneficiezi de o flexibilitate sporita, pentru ca nu mai trebuie sa va preocupati de administrarea si obligatiile HR fata de angajat.