01.

Custom Development

Suntem pregătiți să ne adaptăm nevoilor tale și să dezvoltăm o gamă variată de aplicații web personalizate, care să-ți pună afacerea cât mai bine în valoare.

Știm ce avem de făcut pentru ca web site-ul tău să arate bine in online

Orice agenție digitală are câteva soluții de dezvoltare web, însă pentru a excela, trebuie să lase această parte pe seama specialiștilor. Prin pachetul nostru de Custom Development, ai acces la servicii profesionale și ai mai mult timp la dispoziție pentru a-ți crește afacerea.

Cum funcționează

Site-urile de tip Custom Code

Tu ne furnizezi design-ul, iar dezvoltatorii noștri vor realiza un site pe deplin funcțional, bazat pe cerințele tale, utilizând framework-urile Foundation sau Bootstrap.

Plata per proiect

Acum poți fi sigur că fiecare proiect pe care îl demarezi este profitabil, deoarece vei primi o cotație de preț fix, înainte de a trimite la rândul tău cotația clientului.

Orice design

Putem lucra cu orice fișier de design ca input (PSD, Sketch, Illustrator, Adobe XD, ...), sau să convertim un site deja existent.

Desfașurarea procesului de Custom Development

IATĂ CUM VA ARĂTA PROCESUL DE CUSTOM DEVELOPMENT ODATĂ CE ÎNCEPEM COLABORAREA:
2.1 Colectăm materialele și decidem împreună cum va arăta site-ul tău

Fiecare proiect începe cu colectarea materialelor pentru dezvoltarea site-ului din design și discuții cu privire la funcționalitățile site-ului. În mod ideal, dorim să primim: a) fișiere Photoshop layered (sau Sketch, Illustrator, XD, Webflow, ...); b) instrucțiuni detaliate privind funcționalitatea și elemente de tipul UI / UX; c) orice alte preferințe legate de cum să fie construit site-ul tău;

2.2 Îți oferim o cotație de preț

Înainte de a începe dezvoltarea, îți vom oferi o cotație de preț fixă ​​pentru proiect, pe bază fișierelor de proiectare și a specificațiilor. După acceptarea ofertei, un dezvoltator cu experiență va începe să codeze site-ul personalizat pe care ți-l dorești.

2.3 Îți construim site-ul

Site-ul este codat în funcție de materialele și specificațiile furnizate. După două runde de feedback cu un specialist în domeniul calității interne, care include testarea site-ului web pe mai multe dispozitive mobile și browsere, site-ul este trimis spre examinare.

2.4 Îți livram site-ul

După asigurarea internă a calității, account managerul va lua legătura cu tine, pentru a organiza o rundă finală de feedback. Când feedback-ul este finalizat, transferăm toate fișierele asociate site-ului către o locație aleasă de tine.

Avantajele de a colabora cu Play Solutions

CE BENEFICII VETI AVEA DACĂ DECIDEȚI SĂ LUCRAȚI CU NOI:

Experiența
partenerului

Fiecare agenție este diferită. Ne vom familiariza cu preferințele tale, pentru a ne asigura că fiecare proiect pe care îl realizăm se va ridica la standardele tale. În acest fel îți poți pune cu mândrie eticheta pe toate site-urile pe care le construim pentru tine.

Asigurarea
calității

Dispunem de specialiști în asigurarea calității care verifică fiecare site web pe care îl realizăm, înainte de a ți-l trimite pentru review.

Management de proiect

De îndată ce începi colaborarea cu noi, îți vom pune la dispoziție un manager de proiect, care va comunica cu tine despre toate proiectele. În cadrul biroului nostru, project managerii supraveghează și gestionează progresul proiectelor tale.

Fixarea
bug-urilor

Dezvoltăm toate site-urile cu o atenție deosebită la detalii. În plus față de verificarea calității tuturor proiectelor, garantăm și oferirea a 90 de zile de fixare gratuită a erorilor.

Alternative pentru un volum mai mare de muncă

Dacă ai mai multe proiecte și preferi o comunicare directă cu persoanele implicate în realizarea lor, ai posibilitatea de a angaja dezvoltatorii noștri ca membrii remote ai echipei tale. Angajează un developer Beneficiază de flexibilitatea unui freelancer și stabilitatea unei agenții prin angajarea unuia dintre developerii noștri, ca membru al echipei remote. Este un developer remote potrivit pentru afacerea ta?

Agențiile cu un volum mare de proiecte pot utiliza în mod eficient dezvoltatorii cu normă întreagă pentru a-și finaliza toate proiectele, în loc să lucreze cu noi în sistemul de plată-per-proiect.Atunci când angajezi un dezvoltator de la firmă noastră, beneficiezi de o flexibilitate sporită, pentru că nu mai trebuie să vă preocupați de administrarea și obligațiile HR față de angajat.