04.

Servicii Cloud

Serviciile noastre Cloud îți permit să-ți stochezi toate datele și să le accesezi instant de pe orice dispozitiv, din orice colț al lumii.

O platformă pentru aproape orice utilizare

Serviciile noi sunt rapide, fără cheltuieli de capital în avans, permițând întreprinderilor, companiilor nou înființate, IMM-urilor și clienților din sectorul public să acceseze blocurile de care au nevoie pentru a răspunde rapid cerințelor de afaceri.

Securitatea recunoscută, mai puternică decât cea locală

Securitatea Cloud este recunoscută ca fiind mai bună decât cea locală. Cerințele generale de certificare și de acreditare, criptarea datelor în repaus și în tranzit, modulele de securitate hardware și securitatea fizică puternică contribuie la o modalitate mai sigură de a gestiona infrastructura IT a afacerii dvs.

Bazele Cloud Computing

Fie că rulați aplicații care partajează fotografii pentru milioane de utilizatori de telefonie mobilă, fie că susțineți operațiuni critice ale afacerii dvs., o platformă de servicii cloud oferă acces rapid la resurse IT flexibile și cu costuri reduse.

Cu ajutorul cloud computing-ului, nu trebuie să faceți investiții în avans în hardware și nici să petreceți mult timp cu gestionarea echipamentelor. În schimb, puteți utiliza resursele de calcul de care aveți nevoie pentru a îți pune în aplicare cea mai nouă idee strălucitoare sau pentru a coordona departamentul de IT.

Puteți să accesați cât mai multe resurse aproape instantaneu și să plătiți numai pentru ceea ce utilizați.

Modele de Cloud Computing

Infrastructura ca serviciu (IaaS)

Infrastructura ca serviciu, uneori abreviată ca IaaS, conține blocurile de bază pentru cloud IT și oferă de obicei acces la caracteristici de rețea, computere (virtuale sau pe hardware dedicat) și spațiu de stocare a datelor.

Infrastructura ca serviciu vă oferă cel mai înalt nivel de flexibilitate și control al resurselor tale IT și este cel mai similar cu resursele IT existente pe care multe departamente și dezvoltatori IT le cunosc astăzi.

Capacitate flexibilă

Infrastructura ca serviciu, uneori abreviată ca IaaS, conține blocurile de bază pentru cloud IT și oferă de obicei acces la caracteristici de rețea, computere (virtuale sau pe hardware dedicat) și spațiu de stocare a datelor.

Infrastructura ca serviciu vă oferă cel mai înalt nivel de flexibilitate și control al resurselor tale IT și este cel mai similar cu resursele IT existente pe care multe departamente și dezvoltatori IT le cunosc astăzi.

Model de implementare a cloud computing

Alegeți dintr-o gamă largă de tipuri de instanțe optimizate pentru a se potrivi diferitelor utilizări. Fiecare tip de instanță include una sau mai multe dimensiuni de instanțe, permițându-vă să vă scalați resursele în funcție de cerințele încărcării dvs. de lucru vizate.

Ieftin

Plătiți doar o parte foarte mică a capacității de calcul pe care o consumați. Alegeți oricare dintre cele trei modele de instanțe Amazon EC2: La cerere, rezervate și spot.

Găzduire Cloud Scalabilitate ridicată

O aplicație de tip cloud este implementată pe deplin în cloud și toate componentele aplicației rulează acolo. Aplicațiile din cloud au fost create în cloud sau au fost migrate de pe o infrastructură existentă pentru a profita de avantajele cloud computing-ului.

Aplicațiile tip cloud fi instalate pe sisteme de nivel inferior sau pot utiliza servicii de nivel superior care oferă abstracție de la cerințele de management, arhitectură și scalare a infrastructurii de bază.

Software ca serviciu (SaaS)

Software-ul ca serviciu vă oferă un produs finalizat, care este rulat și gestionat de furnizorul de servicii. În majoritatea cazurilor, persoanele care se referă la Software ca serviciu se referă la aplicațiile finalizate.

Cu o ofertă SaaS, nu trebuie să vă gândiți la modul în care funcționează serviciul sau cum este gestionată infrastructura de bază; trebuie doar să vă gândiți la modul în care veți folosi acel software special.

Un exemplu obișnuit de aplicație SaaS este un serviciu de e-mail în care puteți trimite și primi e-mailuri fără a fi nevoie să gestionați caracteristicile produsului sau să păstrați serverele și sistemele de operare pe care rulează programul de e-mail.

Arhitecturile Hybrid Cloud

Ce este Hybrid Cloud?

Arhitectura cloud-ului hibrid reprezintă utilizarea simultană a resurselor locale și a celor cloud. Pentru majoritatea organizațiilor cu investiții în tehnologie locală, operarea într-o arhitectură hibridă este o parte necesară a adoptării serviciului cloud. Migrarea sistemelor informatice vechi necesită timp.

Prin urmare, selectarea unui furnizor de cloud care vă poate ajuta să implementați o strategie de tip hibrid, fără a necesita investiții costisitoare în hardware și software local, este importantă pentru a simplifica operațiunile și pentru a vă atinge mai ușor obiectivele de afaceri.

Lucrând în strânsă colaborare cu întreprinderile, AWS a dezvoltat cel mai amplu set de capabilități hibrid din industrie, de stocare, de rețea, de securitate, de implementare a aplicațiilor și de instrumente de gestionare, pentru a ușura integrarea cloud-ului ca o extindere sigură a investițiilor existente.

De asemenea, am creat parteneriate strategice cu lideri de lungă durată în furnizorii de platforme locali, cum ar fi VMware, Intel, Microsoft, SAP și alții, pentru a vă permite să rulați aplicațiile enterprise existente pe AWS cu suport complet și performanță ridicată.

Hybrid Cloud pe AWS

În cloud computing, Hybrid Cloud se referă atât la utilizarea resurselor locale, cât și la resursele cloud-ului public. Un Cloud hibrid permite unei organizații să migreze aplicații și date în cloud, să-și extindă capacitatea data-centerului, să utilizeze noi capacități native cloud, să aducă aplicațiile mai aproape de clienți și să creeze o soluție de salvare de rezervă și de recuperare în caz de catastrofe, cu disponibilitate ridicată și la costuri reduse.