Comerț Online VictoriaShop
Categorie: Magazine Online

Comerț Online VictoriaShop

Victoriashops a aparut din dorinta de a oferi clientelor sale produse de calitate, in tendite si cu preturi competitive! Gama de produse este variata si raspunde tuturor laturilor unei femei moderne complexe, care poate fi pe rand un profesionst desavarsit la job, o femeie senzuala sau o partenera de distractie pentru prietenii/copiii/familia ei.

Provocarea

Fiind un site dedicat femeilor pasionate de moda, designul Victoriashops trebuia sa fie unul atragator, cu o paleta de culori eleganta si care sa puna in lumina reflectoarelor produsele comercializate. De asemenea, timpul de incarcare a site-ului trebuia sa fie cat mai mic, in ciuda miilor de produse oferite de magazin.

Dezvoltarea site-ului

Pentru dezvoltarea site-ului am utilizat platforma Open Cart, cu ajutorul careia am realizat si template-ul. In realizarea acestuia am pus accent pe design dar si pe user experience, reusind sa le combinam pe ambele si sa le aducem in deplina armonie.

Securitatea site-ului dar si a utilizatorilor a reprezentat o alta prioritate pentru noi. Astfel, prin instalarea mai multor plugin-uri premium, am realizat o platforma sigura, in care clientii sa-si poata introduce cu incredere datele personale.

Design responsiv

Inca de la inceputul proiectului, clientul si-a exprimat dorinta ca viitorul site sa aiba un design responsiv. Iar noi ne-am conformat. Designerii si developerii nostri s-au ocupat pe parcursul proiectului de inserarea unor elemente de responsive design, pentru a asigura o experienta de navigare placuta pentru utilizatori.