Portal Colegiul Medicilor

Portal Colegiul Medicilor

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti este o organizatie profesionala, nonguvernamentala, cu personalitate juridica, apolitica. CMMB este independent fata de administratia de stat, locala sau centrala, fata de partidele politice si patronat.

Organizatia Apara demnitatea si promoveaza drepturile si interesele membrilor sai in toate sferele de activitate, apara onoarea, libertatea si independenta profesionala a medicului in exercitarea profesiei.

Provocarea

CMMB a fost gandit ca un site complex, care sa prezinte cititorilor informatii medicale relevante si totodata sa le ofere sprijin, prin anumite documente, registre si date de contact. Pentru a facilita navigarea pe site, echipa noastra a conceput un design minimalist si bine structurat.

Dezvoltarea site-ului

Developerii si designerii nostri au lucrat impreuna pe tot parcursul proiectului. De la stabilirea unui inventar de continut pana la detalierea unui sitemap, pentru a putea ilustra toate categoriile intr-un singur meniu general.

In forma finala, site-ul CMMB.ro este foarte simplu si intuitiv, astfel ca orice vizitator descopera imediat cum sa acceseze categoria care il intereseaza.

Imbunatatirea vitezei de incarcare

La un site masiv precum CMMB.ro, viteza de incarcare este mereu un subiect delicat. De aceea, imbunatatirea vitezei si asigurarea unui user-experience placut au fost cateva dintre prioritatile noastre.

Am reusit sa imbunatatim viteza de incarcare prin unirea fisierelor CSS si JS intr-unul singur dar si prin instalarea unui plugin de catche pentru WordPress si astfel, site-ul are acum un timp de incarcare de sub 3 secunde.