Portal Psyperiu

Portal Psyperiu

Când Fabian ne-a contact în privința proiectului Psyperiu, am primit o provocare atât în crearea unei identități vizuale (puternică ca impact) cât și implementarea customizată a site-ului.

Partea de branding a inclus realizarea unui logo, o semnatură personalizată și manualul de identitate. Echipa Play a pus la dispoziția clientului un set de 3 propuneri de logo, împreună cu direcția grafică a site-ului.

Pentru implementarea web am folosit o tehnologie modernă, adecvată timpurilor noaste, ne-am focalizat pe o afișare corectă în toate mediile online: telefon, tabletă, laptop sau desktop.

Proiectul este găzduit de către server-ele PlaySolutions, clientul a ales un pachet Silver, pentru o deschidere reapidă de pe orice device sau rețea.

Site-ul este dezvoltat de către Echipa Play pe platforma WordPress și customizat ulterior (urmărind cu atenție specificațiile primite de la client) cu ajutorul Elementor.

Pagina principală transmite mesajul clientui prin simplitate cromatică, dar in același timp ocupa atentia acestuia prin elementele active in mișcare. Site-ul este structurat pe serviciile perezentate de client, acestea fiin ușor de accesat din meniul principal.

Funcționalități

  • Implementare modul Multi Language – permite schimbarea sincronizată pe pagina între limba Română (RO) si Engleză (EN);
  • Implementare modul GDPR Play Solutions – modul obligatoriu pentru gestionarea tuturor măsurilor de protecție a datelor cu caracter personal, astfel încât platforma să funcționeze în conformitate cu noile cerințe ale UE;
  • Integrare cu pagini standard: Termeni și condiții / Politica de confidențialitate;

Testimoniale Client:

„O pagină web este esențială pentru a valida existența unui business, iar cand aceasta este făcută de profesioniști, reprezintă o adevărată carte de vizită. Echipa PlaySolutions a lucrat cu profesionalism și ne-a ajutat să transpunem ideile noastre într-o identitate vizuală reprezentativă pentru ceea ce ne-am propus.

Serviciile complete pe care le oferă reprezintă un mare plus, pentru că poți obține cam tot ce ai nevoie din același loc, fără a căuta mai multe surse sau furnizori. Cu răbdare și pricepere, cei de la Play Solutions au comunicat cu noi pentru a ne înțelege viziunea și nevoile, apoi împreună am retușat produsul brut, până am obținut varianta dorită.”