Publicație online Totul Despre Mame

Publicație online Totul Despre Mame

Totuldespremame.ro este un site care aduce informaţii despre sănătatea, creşterea şi educaţia copilului. Platforma ofera informaţii de calitate, bazate pe cele mai noi şi mai documentate studii în domeniul sănătăţii şi al educaţiei, care să ajute orice proaspata mamica în alegerile pe care le face.

Provocarea

„Totul despre mame” trebuia conceput ca un portal interactiv, care sa asigure o prezenta puternica in mediul online. Platforma avea nevoie de un design atragator dar totodata bine organizat, care sa permita navigarea facila si rapida. Strategia noastra de branding a vizat toate aspectele identitatii companiei, de la design web pana la User Experience.

Dezvoltarea site-ului

Totul despre mame a fost dezvoltat in WordPress, prilej cu care am implementat functii personalizate, conform cerintelor clientului. Pentru partea de proiecte am dezvoltat un modul WordPress personalizat, care sa imbunatateasca modul in care articolele sunt afisate in pagina.

Securitate

Chiar daca WordPress este cel mai indicat CMS pentru un site de prezentare, aceasta are anumite vulnerabilitati. De aceea, am lucrat la fel de intens si pe partea de securitate a temei. Pe langa implementarea unor masuri de preventie a infectiilor malware, am oferit solutii complexe de securitate a temei, dar si consultanta in alegerea unui pachet de hosting potrivit.