Site de prezentare MMX Solutions

MMX Solutions este o companie IT specializata in furnizarea serviciilor de Business Intelligence si a stocarii de date. Strategia lor este axata pe obtinerea rezultatelor si a calitatii serviciilor.

Avand analisti cu o vasta experienta in mediul de afaceri, consultantii companiei detin ani de experienta in raportare. Sistemele complexe sunt proiectate pentru client, aducand venituri substantiale, iar oamenii MMX Solutions gestioneaza diverse echipe pentru proiecte complexe in mai multe tari.

Provocarea

MMX Solutions este un site minimalist, care avea nevoie de dezvoltarea unei platforme intuitive si usor de accesat, folosind un design prietenos. Scop care a fost atins!

Optimizarea pentru dispositive mobile

MMX Solutions este un site responsive, putand fi usor de accesat de catre utilizator. In ceea ce priveste design-ul, s-a urmarit crearea unui layout cat mai curat, in tendinta cu culorile reprezentative business-ului.

Securitate

WordPress vine la pachet cu un built-in update, ceea ce permite actualizarea temelor si a plugin-urilor, toate acestea realizandu-se din tabloul de bord al administratorului (admin dashboard WordPress), si reprezinta si un CMS popular, deci nu ar trebui sa ne surprinda faptul ca reprezinta o tinta pentru hackeri.

De aceea noi am lucrat intens pe partea de securitate, implementand masuri pentru prevenirea infectiilor malware si pentru a oferi solutii de securitate. De asemenea, am ajutat compania pentru alegerea unui pachet de hosting potrivit site.