Comunitate online CatMusic

Comunitate online CatMusic

Cat Music este una dintre cele mai importante case de discuri din Romania. Aceasta are în portofoliu artiști de succes precum Cabron, Crbl, Andreea Banica, Delia, DJ Sava, Elena Gheorghe, Feli, Florin Ristei, Jo, Ilinca Bacila, George, Jukebox, Kamelia, Lidia Buble, Mandinga, Monoir, Nadir, Noaptea Tarziu, Oana Radu, Olga Verbitchi, Ruby, Smiley, Voltaj și What’s Up. De-a lungul timpului, din portofoliul Cat Music au mai facut parte trupe fenomen care au scris istorie, precum Andre, BUG Mafia, La Familia, O-Zone, N&D, Class, Ro-Mania și Valahia.

Provocarea

Cat Music este un site special, care a presupus dezvoltarea unei platforme intuitive și user-friendly. Cand am realizat site-ul, provocarea a fost construirea unei platforme suficient de atragatoare încat sa se ridice la înaltimea brandului Cat Music. Şi am reușit!

Optimizare pentru dispozitivele mobile

Site-ul Cat Music este responsiv, pentru ca utilizatorul sa îl poata accesa oricand de pe dispozitivele mobile. In ceea ce privește design-ul, s-a urmarit crearea unui layout cat mai clean, în tendinte, cu o paleta de culori și un stil în conformitate cu domeniul de activitate al companiei.

Securitate

Chiar daca WordPress este cel mai indicat CMS pentru un site de prezentare, aceasta are anumite vulnerabilitati. De aceea, am lucrat la fel de intens și pe partea de securitate a temei. Pe langa implementarea unor masuri de preventie a infectiilor malware, am oferit solutii complexe de securitate a temei, dar și consultanta în alegerea unui pachet de hosting potrivit.