Publicatie online Recorder

Publicatie online Recorder

Recorder este o agentie independenta de presa, bazata pe doua directii importante: publicitatea fara compromisuri si contributia cititorilor. Site-ul Recorder.ro, care se concentreaza pe productia jurnalistica video, se bucura de sute de mii de vizualizari in fiecare luna si isi propune sa devina cea mai importanta platforma de video-jurnalism din Romania.

Provocarea

Un proiect ambitios precum Recorder avea nevoie de un site web pe masura, care sa puna in lumina reportajele lor reprezentative. Fiind o agentie independenta de presa, designul site-ului trebuie sa indeplineasca doua conditii: sa fie simplu dar totodata bine structurat.

Astfel, decizia finala a fost construirea unui layout „clean”, care sa scoata in evidenta principalele teme de interes ale site-ului, cu o tema care permite accesarea rapida a oricarei categorii.

Dezvoltarea site-ului

Pentru ca site-ul Recorder functioneaza pe platforma WordPress, am avut posibilitatea de a dezvolta functii personalizate, care sa puna mai bine in valoare calitatea muncii lor. Interfata trebuia sa fie primitoare, dar in acelasi timp sa aiba si o nota usor autoritara.

De aceea, pagina de pornire are un aspect simplu, pentru a facilita parcurgerea mai usoara a tuturor reportajelor, iar culoarea butoanelor din pagina creeaza un layout interactiv.

Securitate

Inca de la inceperea proiectului, securitatea a fost una dintre prioritati. Astfel, ne-am concentrat pe implementarea unor solutii de preventie a infectiilor malware dar si pe securizarea temei.

Iti doresti un site de prezentare realizat intr-un mod profesionist? Cere chiar acum o cotatie de pret, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!