Cheltuielile pentru IT la nivel mondial sunt estimate să totalizeze 4,5 trilioane de dolari în 2022, o creștere de 5,5% față de 2021, conform ultimei prognoze a Gartner, Inc. „Întreprinderile ...
Ponderea în industrie a tehnologiilor care folosesc inteligență artificială (AI) și internetul lucrurilor a crescut rapid.
Pentru a construi eficient procesul de digitalizare și pentru a cartografia ecosistemul digital este important să beneficiați de sprijinul unui specialist.
Platformele Low-code si no-code reprezinta solutiile moderne de a dezvolta aplicatii, chiar daca utilizatorul nu stie sa scrie coduri.
Vă amintiți filmul WALL-E? Cel cu roboțelul care curăța planeta de gunoaie? Iată că trei instituții de cercetare din Austria și-au unit eforturile și folosesc soluții bazate pe inteligență artificială ...
Platformele low si no-code sunt foarte apreciate deoarece nu trebuie sa fii dezvoltator de soft ca sa le poti folosi.
Internetul lucrurilor (Internet of Things – IoT) este una dintre cele mai importante tehnologii din viata de zi cu zi.
ransformarea digitala trebuie sa urmeze dezvoltarea organizatiei si sa o ajute sa isi atinga obiectivele majore pe termen lung.
Transformarea digitală deschide drumul către performanță în orice organizație sau companie. Acest fapt este demonstrat de deciziile unor companii binecunoscute în întreaga lume. Confruntate cu stagnarea sau chiar falimentul, companii ...
Realizata corect si la timp, transformarea digitala aduce beneficii companiilor atat pe plan financiar, cat si organizational.
Remote work are avantaje si pentru angajator, si pentru angajat.
Unul dintre domeniile în care pot fi folosite tehnologiile care au la bază inteligență artificială este protecția mediului.